Edifici d’Habitatges a la Villa Olimpica de Banyoles


Edifici d’Habitatges a la Villa Olimpica de Banyoles

El projecte intenta desenvolupar una solució basada en la teatralitat de l’arquitectura creant un escenari diferent a aquell que s’havia concebut originalment.

Es crearen tres tipologies diferents. El llarg passadís de la planta primera es presenta com el centre de gravetat del projecte. Actua com a element intermedi connectant la part superior i inferior de l’edifici, formant un balcó visual des del qual es veu l’escenari urbà creat.

Com a contrapunt a l’espai interior l’ordre rítmic de les façanes al carrer contribueixen a produir un efecte sobri i urbà.

L’ús dels materials (acer, alumini, fusta, pedra i murs revocats), formant combinacions, defineixen el diàleg plàstic i cromàtic de l’edifici.



Direcció: