Consell Comarcal Baix Llobregat


1990-1999 | Barcelona | Equipaments

Consell Comarcal Baix Llobregat

A l’interior del recinte del Parc de Torreblanca es trobava, en un estat gairebé ruïnós, una antiga edificació. Un soterrani destinat a cellers i a sobre d’ell una nau de gran alçada destinada a usos agrícoles.

El projecte proposa un edifici de nova planta que envolta l’antiga edificació. Es deprimeix el terreny mitjançant talussos enjardinats convertint la planta subterrània en el gran vestíbul i sala d’exposicions del nou edifici.

A la planta superior s’ubica el saló de plens aprofitant l’antiga estructura d’arcs amb una nova coberta de secció esglaonada. Al seu voltant se situen les dependències del nou Consell. Un conjunt de buits realitzats a l’antiga estructura li confereixen una nova dimensió espacial reforçada amb el joc de llum natural.



Direcció:

Related Projects